Af Ellen Sofie Lauritzen

Vil. Have. Kat!

Jeg scroller gennem billederne igen. Alf rullet sammen på sofaen. Alf udstrakt på gulvet. Alf siddende i græsset. Han er sygt sød. Kort, sort pels, hvid ned langs halsen og på maven og hvide poter, som om han har sokker på. Han ligner faktisk lidt en præst. En kattepræst med hvide sokker. Han udstråler ligesom blødhed og godhed. Lige det, jeg trænger til i mit liv. Billie dør, når hun ser ham. Det er så sygt obvious: Jeg, Eli, MÅ have Alf. Og mor og far SKAL fatte det.

Eli skal begynde i sjette, og livet er lort. Hendes mor er flyttet hen til sin nye kæreste, hendes far siger endnu mindre, end han plejer, og Billie vil ikke være BFF’s. Heldigvis eksisterer der katte, og en dag finder Eli den bredskuldrede kat Alf via en annonce på nettet. Kan han få alt det dumme til at gå væk? Og endnu vigtigere: Kan han blive YouTube- stjerne?

Vil. Have. Kat! er til alle, der elsker kattevideoer. Bogen er både en alvorlig og morsom fortælling om svære venskaber og seje katte, og om at man faktisk bliver lidt lykkeligere af at se en kattevideo. Bogen er skrevet af norske Ellen Sofie Lauritzen (f. 1985), som er kritiker og journalist. Hun bor i et gammelt træhus i Torshov i Oslo med katten Alf. Vil. Have. Kat! er hendes første roman for børn. 

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Må. Ha. Katt!

Forfatter

Ellen Sofie Lauritzen

Oversætter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788775923724

Udgivelsesdato

23.02.2023

Sidetal

224

Sprog

Dansk

Format

136 x 212

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Der findes desværre ikke noget ekstramateriale til denne bog.

Relaterede produkter