Af Geir Tangen

Ulvetid

Denne gang skreg hun ikke. Hun mærkede heller ikke nogen smerte. Verden kom mod hende i en vanvittig fart, og hun nåede aldrig at mærke efter, om det virkelig var som at flyve, før jord og sten smadrede ind i den lille, skrøbelige, levende organisme, vi kalder et liv.

Som ny efterforskningsleder står politikommissær Gabriel Fjell over for et skræmmende scenarie. En fjorten år gammel pige har hængt sig i skoven. Snart går det op for Gabriel og hans kollegaer hos politiet i Haugesund, at pigen har deltaget i et onlinespil, som er ved at brede sig blandt unge i byen. Et spil, der tæller ned til den endelige udfordring: at tage sit eget liv.

Sagen river op i Gabriels egen smertefulde sorg fra barndommen, samtidig med at han skal klare sin første efterforskning i den intense kamp mod både tiden og det skræmmende spil. Gabriel må finde den, der står bag spillet. Og endnu vigtigere – han skal hindre, at flere unge begår selvmord.

Ulvetid er første bog i serien om politikommissær Gabriel Fjell som er skrevet af den norske forfatter Geir Tangen (f. 1970). Geir Tangen er krimiforfatter og bor i Haugesund på den norske vestkyst. Han underviser unge i udskolingen, har arbejdet som freelancejournalist og er manden bag Norges største krimiblog: bokbloggeir.com. Geir Tangens tre første bøger, ”Maestro” (2017), ”Hjerteknuser” (2018) og ”Død mands tango” (2019), er udkommet på dansk og solgt til 17 lande.

Lektørudtalelse:
“Det er en uhyggelig krimi om et meget alvorligt emne, og forfatteren tager fint hånd om det og belyser det fra flere vinkler. Karaktererne står skarpt tegnet op og er meget nuancerede. Plottet overrasker, og først til allersidst får du svar. En virkelig solid krimi, som anbefales varmt til alle.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Geir Tangen

Oversætter

Per Straarup Søndergaard

ISBN

9788775922635

Udgivelsesdato

25.03.2023

Sidetal

476

Sprog

Dansk

Format

134 x 205

Indbinding

Softcover

Presserum

Download forside her: Forside (jpg)

Download forside her: Forside (pfd)

Download forfatterportæt her: Forfatterportræt (jpg)
Fotocredit: Haakon Nordvik

Relaterede produkter