Skift til erhvervskunde

Af Henrik Enemark

Ugler

Der lever ugler flere steder i Danmark.
Men der er mange, der aldrig har set en ugle.
De fleste ugler sover om dagen og kommer først frem,
når solen er gået ned.
Så er de klar til nattens jagt.
Læs mere om ugler her i bogen.

Ugler er rovfugle. Der lever ugler i det meste af verden. I Danmark lever der cirka 10 forskellige arter. Der findes i alt 230 slags ugler. Den største ugle i verden hedder Stor hornugle, og lever i Danmark. Den mindste ugle hedder Alfeugle. Den lever varme steder i USA og Mexico.

Ugler er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Ugler er skrevet af Henrik Enemark

Lektørudtalelse:
Der er tre kvalitetsfagbøger, som trods den relativt lave lix har et højt fagligt niveau. Bøgerne har mange relevante og spændende faktaoplysninger om de tre dyr, og der er mange knivskarpe, farverige fotos, som underbygger det faglige niveau og appellerer til dyreinteresserede børn.”,– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Henrik Enemark

ISBN

9788770187220

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter