Af Marie Duedahl

Tim er en trold

Tim bor i en stor skov.
Men nu er der krig.
Tim må væk!

Tim bor i en stor skov. Han har mange venner. Men pludselig går det galt, der er nemlig krig i den store skov. En hær vil slå alle dyr, hekse og trolde ihjel! Mor, far og Tim må væk. De flytter til Åby og bor blandt mennesker. Men nu har Tim ingen venner. I skoven var han bare Tim, men nu er han en grim trold. Det siger alle.

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Tim er en trold er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Tim er en trold er skrevet afMarie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Fin lille sjov letlæsningsbog til den allerførste læsning. Bogens tema, om at se anderledes ud, kender børnene fra deres skolehverdag, hvor eleverne går i klasse med børn af anden etnisk baggrund. Her er temaet pakket ind i en fin fortælling om menneskebørn, troldebørn og vampyrbørn. Kenneth Hegelunds farvede illustrationer bidrager fint til stemningen og historien.”– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Kenneth Hegelund

ISBN

9788793592513

Udgivelsesdato

08.11.2017

Sidetal

28

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter