Skift til erhvervskunde

Af Tine Kirkegaard Jensen

Slik

I Danmark elsker vi slik.
Hver dansker spiser over 8 kg om året.
Vi spiser mest slik,
når vi vil hygge os.

I Danmark elsker vi slik så meget, at vi er nummer to i verden til at spise mest slik om året. Kun i Finland spiser de mere slik end os. Der er meget sukker i slik. I Danmark laver vi sukker af roer. Det er rødderne på roerne, vi bruger til at lave sukker af. Efter to år kan man høste en roe, så den laver 100 gram sukker.

Slik er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Alle titlerne i serien er bygget op som klassiske fagbøger. Bøgerne handler om de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til faglig læsning i indskolingen. Der følger opgaver med til alle bøgerne som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
En virkelig fÎot og spændende bog om slik. Den er grundig gennemarbejdet med mange detaljer og faktaoplysninger. Bogen er tillige fyldt med fÎotte og lækre fotos, der understøtter teksten godt. (…) Rigtig store anbefalinger til både læringscentre og folkebiblioteker, der har et fagbibliotek med letlæste fagbøger.”,– DBC Lektør

kr. 175,00 inkl. moms

Forfatter

Tine Kirkegaard Jensen

ISBN

9788770185110

Udgivelsesdato

25.10.2019

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter