Skift til erhvervskunde

-20%
Af Katja Brandis

Seawalkers – Tårnhøje bølger (3)

Elever og lærere på Blue Reef High har store problemer. De nyankomne alligator- og pytonchangere har invaderet skolen i et stort antal, og en orkan truer Floridas kyst. Haj-changeren Tiago, delfinpigen Shari og deres venner beslutter at flygte ud på det åbne hav. Men er de i sikkerhed der? Og vil der være noget tilbage af Blue Reef High, når de vender hjem igen? 

En orkan og kaosset fra de nyankomne er dog ikke de eneste udfordringer, Tiago står overfor. Skruppelløse forretningsfolk organiserer kampe mellem dykkere og hajer, og ingen ringere end Lydia Lennox lader til at være involveret. Kan changer-vennerne standse dem?

Seawalkers – Tårnhøje bølger er tredje bind i den spændende fantasy-serie til læsere i alderen 10-14 år om Seawalkeren Tiago og hans kamp for at blive accepteret. Fantasy-serien er skrevet af den tyske forfatter Katja Brandis.

Lektørudtalelse:
“Spændende fortsættelse i fantasyserien om kostskolen, hvor eleverne kan forvandle sig til havdyr. Et godt og vellykket miks af tempofyldt action, en god portion venskab og fjendskab, spændende forviklinger og dybe hemmeligheder.”– DBC Lektør

kr. 184,00 inkl. moms

Originaltitel

Seawalkers. Wilde Wellen

Forfatter

Katja Brandis

Illustrator

Claudia Carls

Oversætter

Birgit Fuglsang

ISBN

9788775924288

Udgivelsesdato

09.05.2023

Sidetal

300

Sprog

Dansk

Format

152 x 210

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter