FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Neonazi

DKK 200,00 inkl. moms

VI VAR UADSKILLELIGE.

Vi stod for det samme, var af den samme overbevisning – at vi tilhørte en overlegen race. Det var det, vores sange, taler og træning handlede om. Vores tanke- og handlemønstre kredsede kun om det. Vi har sågar haft afholdt hemmelige militærsportsøvelser og lært at skyde – hvis nu “Dag X” oprandt, og vi endelig kunne befri det tyske folk fra dem, vi opfattede som udskud.

Vi slog os ned, festede igennem og stak af, når politiet igen var efter os. Vi var kammerater. Ligesom i sangteksterne fra vores yndlingsbands. Her handlede det kun om kammeratskab, loyalitet og sammenhold. Altid. Alle steder.

HELT ÆRLIGT:DET HELE ER NOGET PIS!

“Neonazi” er Timos egen historie om sin barske opvækst, og om hvordan han som fjortenårig havner i det højreekstremistiske miljø. Han bliver hurtigt opslugt af det stærke fællesskab, men efter nogle år med flere voldsomme begivenheder begynder spørgsmålet at melde sig: Er dette virkelig det liv, han ønsker sig?

I denne gribende selvbiografiske beretning fortæller pseudonymet Tim F. om, hvordan han som ung blev suget længere og længere ind i det nynazistiske miljø. Han beskriver, hvordan miljøet er organiseret, og hvordan der rekrutteres nye medlemmer. Og ikke mindst hvordan det lykkedes ham at bryde ud.
Lektørudtalelse:
“Bogen giver et godt indblik i, hvordan nogen bliver indfanget i nazismen og bliver nynazister. Timos beretning er letforståelig og ikke mindst troværdig. Når man læser om hans vej ind i nazismen, går det op for læseren, at det sagtens kan ske. Hvert kapitel starter med forskning inden for feltet, og forklarer lidt om mekanismerne bag, hvad der egentlig foregår. Derefter læser man om, hvordan netop det sker for Timo, og hvorfor det går så galt.”

Yderligere information

ISBN

978-87-7018-800-5

Forfatter

Timo F.

Sidetal

216

Format

A5

Originaltitel

Neonazi

Oversætter

Mai Odgaard Petersen

Udgivelsesdato

20.07.2020

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.