FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Natekspressen

DKK 250,00 inkl. moms

Alt bliver godt, hvis bare du finder nøglen.
Og drejer den to gange rundt, ikke én.
Husk det nu. 

Danja på elleve år og hendes familie besøger mormor i julen. Det er en tradition. Men denne jul er intet, som det plejer. Mormor siger underlige ting, er glemsom og fabler løs om en sølvnøgle, uden at forklare hvor den er, eller hvad den skal bruges til.

Da mormor forsvinder, er Danja ude af sig selv af bekymring. Hvor er mormor taget hen? Hvorfor er hun forsvundet? Samme nat vågner Danja ved luden af en togfløjte og syngende skinner. Udenfor standser et tog foran den nedlagte station, og det er ikke hvilket som helst tog ….

Natekspressen er en smuk og prisvindende kalenderhistorie i 24 kapitler. Bogen er skrevet af den svenske forfatter Karin Erlandsson og illustreret af den anerkendte illustrator Peter Bergting.

Lektørudtalelse:
“En anderledes og spændende julehistorie i 24 kapitler. Her er ingen nisser og juletræer, men historien er til gengæld fyldt med en magisk parallelverden og en opgave, der skal løses af hovedpersonen, Danja, for at mormor kan vende tilbage. Under historien er et tema om glemsomhed og at blive væk fra sig selv og et budskab om, at minder og souvenirs fra fortiden måske er vejen ind til de mennesker, der ikke længere husker så godt.”

Yderligere information

Forfatter

Karin Erlandsson

Illustrator

Peter Bergting

ISBN

9788775494866

Udgivelsesdato

03.11.2021

Sidetal

232

Sprog

Dansk

Format

170 x 240 mm

Indbinding

Hardcover

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.