Af Anne Elvedal

Mørkets tjener

Jeg lukker døren og smider mig oven på dynen med tøjet på. Og så eksploderer mit hoved. Alle de tanker, jeg har kæmpet for at holde tilbage de sidste timer, klistrer sig sammen til en klæbrig hjernegrød: Hvor er Rebekka lige nu? I skoven? I en garage? Hvorfor gemmer hun sig? Hvor syg er hun? Er hun bange? Hvad tænker hun, tænker hun på mig? Er det rigtigt, at hun er glad for mig? Forelsket? Til sidst er der kun fire ord tilbage. Fire skarpe ord, der vokser ud af den kvalmende flamme bag ribbenene og giver mig indre blødninger: Det er min skyld.

Efter fire måneder på en ungdomspsykiatrisk afdeling vender Martin tilbage til Hommelvik. Der er meget, han ikke kan huske fra den seneste tid. Han har heller ikke talt med Rebekka. Da han finder ud af, at hun er forsvundet og hører rygterne om, at hun skulle have slået sin kusine ihjel, prøver Martin at finde hende – og opdager, at farlige mørke kræfter hjemsøger byen.

Hvem er det, der trodser udgangsforbuddet og smadrer vinduet i hans værelse? Hvem er den mystiske pige, han drømmer mærkelige drømme om? Og hvorfor kan han ikke komme af med den kvalmende fornemmelse i brystet, der får ham til at glemme så mange ting?

Dødens spil er en paranormal gysertrilogi i liga med de allerbedste ungdomsbøger, vi kender fra USA og England. Serien er skrevet af Anne Elvedal (f. 1973), en eftertragtet manuskriptforfatter indenfor tv og film. Hun debuterede som skønlitterær forfatter i 2020 med Dødens spil, første bind i ungdomstrilogien. Mørkets tjener er tredje og sidste bind i serien.
Lektørudtalelse:
“En fantastisk afslutning på serien. At opleve det sidste bind fra Martins synsvinkel er umådeligt spændende. Det er dramatisk, spændende og hjerteskærende. En virkelig god bog. Anbefales til alle de steder, der har de første bind i serien.”– DBC Lektør

kr. 230,00 inkl. moms

Originaltitel

Mørkets tjener

Forfatter

Anne Elvedal

Oversætter

Anne Krogh Hørning

ISBN

9788775923625

Udgivelsesdato

17.03.2023

Sidetal

324

Sprog

Dansk

Format

137 x 210

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter