Af Straarup & Co

Kirurgen

Udkommer den 4. april 2024

Arbejdsdagen ventede. Dødens mennesker, kommende lukker. Giv mig noget stort i dag, tænkte han, mens han trak i kitlen, nåede han at forestille sig et harmonikasammenstød et sted derude på benene, at sengene på traumemodtagelsen blev belagt med massive indre blødninger, som han en efter en skulle få styr på. Jo, han var klar. Først banan. Så på med handskerne. 

Den talentfulde kirurg Henrik Wold har bygget sit liv op om job og karriere og går nu efter at blive afdelingens ledende overlæge. Livet er nemt nok for Henrik – han bor i en lækker lejlighed med designerbadekar, har en kæreste, som forguder ham, og er fuld af selvtillid på operationsstuen. Men da en patient udvikler uforklarlige komplikationer efter et rutineindgreb, oplever han for første gang i sit professionelle liv en snert af usikkerhed, og presset stiger, både på arbejdet og derhjemme.

Med suveræn sans for menneskelige psykologi, og med et umiskendeligt blik for det komiske tager Ida Hegazi Høyer (f. 1981) os med på en to uger lang deroute i Henrik Woods liv. Kort sagt: en meget anderledes lægeroman.

kr. 300,00 inkl. moms

Forfatter

Ida Hegazi Høyer

ISBN

9788775925506

Udgivelsesdato

04.04.2024

Sidetal

300

Sprog

Dansk

Relaterede produkter