Skift til erhvervskunde

Af Ann-Christin Gjersøe

Kameliaskrinet

Efter skandalen til juleballet vil Roses far sende hende på et dannelsesophold i Danmark og hermed tvinge hende væk fra Torkel. Men ingen kan tøjle et hjerte, allermindst et, der er ungt og forelsket.

Margrete er en stum kniplerske, og hun laver de smukkeste kniplinger i Christiania. Tilfældigvis støder hun ind i Rose og frøken Aurelia Collett, og så tager hendes liv en uventet drejning.

Imens er Alise fortvivlet over forlovelsen mellem Birk og Aurelia. Vil lykken vende, eller ser alt sort ud? Midt i al fortvivlelsen taber Alise kameliaskrinet, som hun har arvet fra sin bedstemor, og som engang tilhørte fru Juliane, den tidligere grevinde på Sommersholm.

Alise opdager, at skrinet er mere end en vidnesbyrd om bedstemorens liv som kammerpige. I årtier har det skjult en anden historie – en historie, de kan ændre livet på Sommersholm i Hovedgaard.

Kameliaskrinet er anden bog i serien Sommersholm, der handler om kærlighed, intriger, familieforviklinger og hemmeligheder i 1800-tallers Norge.

Ann-Christin Gjersøe (f. 1975) bor på en over 350 år gammel gård i Vestfold, Norge. Hun har skrevet flere populære romanserier, og Sommersholm er hendes første serie, der er oversat til dansk.

Lektørudtalelse:
“Der er masser af feel good underejs, og bogen vil bestemt tiltale fans af genren.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Kameliaskrinet

Forfatter

Ann-Christin Gjersøe

Oversætter

Natasja Erbillor

ISBN

9788775927944

Udgivelsesdato

29.02.2024

Sidetal

320

Sprog

Dansk

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter