Skift til erhvervskunde

Af Aisling Fowler

Ildfødt

Phoenix og Ispaladset

Phoenix’ ben værkede, mens hun bevægede sig højere og højere op ad den stejle trappe, der var hugget ind i klippesiden. Trods anstrengelserne var hun i strålende humør. 

Twelve er blevet jæger og har valgt sit jægernavn: Phoenix.

Tre måneder efter jægerlejrens ødelæggelser opsøger en heks fra Ispaladset Phoenix for at bede om hjælp. Ispaladset bliver truet af en ond kraft kaldet skyggesømmen, og Phoenix’ ildkræfter er det eneste, der kan besejre den. Sammen med sine venner drager hun mod det kolde, ubarmhjertige nord, hvor nye monstre og farer lurer. Snart må hun kæmpe, alt hvad hun kan, for at redde Ispaladset og hele Ember, men er hun villig til at betale prisen?

Ildfødt – Phoenix og Ispaladset er andet bind i en hæsblæsende fantasy-trilogi om heltemod, hemmeligheder og usædvanlige kræfter. Bogen er skrevet af Aisling Fowler og oversat til dansk af Mette Stepnicka.

Lektørudtalelse:
“Yderst velfungerende og spændende fantasyfortælling. Der er masser af action med både kampscener og magi. Phoenix og vennerne går grueligt meget igennem – og deres prøvelser er ikke slut endnu. En nervepirrende finale venter forude.”– DBC Lektør

kr. 350,00 inkl. moms

Originaltitel

Fireborn – Phoenix and the Frost Palace

Forfatter

Aisling Fowler

Oversætter

Mette Stepnicka

ISBN

9788775495689

Udgivelsesdato

25.08.2023

Sidetal

376

Sprog

Dansk

Format

130 x 205 mm

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter