FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Hvalp

DKK 343,75 inkl. moms

Overvejer du at anskaffe dig en hvalp? Skal du snart hente den hvalp, du har købt?
Eller har du allerede gjort det? Så er denne bog lige noget for dig.

Hvalpetiden er en meget vigtig tid i en hunds liv. Hvalpen skal vinde den nye families tillid, og der skal knyttes bånd mellem hunden og dens nye tobenede venner. Hvalpen skal have hjælp til at blive socialiseret, så den kan lære at omgås både mennesker og andre dyr på en hensigtsmæssig måde. Derfor skal vi miljøtræne hvalpen, vænne den til at gå langs trafikerede veje og på alle slags underlag. At køre med offentlig transport og høre høje lyde er også en del af træningen. Der er mange andre ting, som det er nyttigt, at hvalpen lærer. For eksempel at være alene hjemme, kommandoer som ”sit” og ”giv slip” og at være renlig. Med denne bog får du en masse viden og tips til træning og leg med dit nye familiemedlem.

I Hvalp får du en letlæst teori og en mængde gode råd om alt det, du skal tænke på i den intense, sjove og nogle gange lidt belastende hvalpetid. Bogen er skrevet af den anerkendte norske adfærdsbiolog og hundeekspert Emma M. Garlant.

Om forfatteren:
Emma Garlant er en anerkendt norsk adfærdsbiolog, der driver egen virksomhed som professionel hundeekspert. Hun tilbyder rådgivning og afholder kurser og foredrag og har 37 års erfaring med både egne og andres hunde. Garlant bruger kun belønningsbaserede metoder og er opdateret på den seneste forskning inden for sit felt. Hun har en fast blog på forskning.no og skriver for bladet Hundesport (medlemsblad for Norsk Kennel Klub). Hun har for tiden tre hunde, pyreneerhunden Fri, whippeten Lek og foxterrieren Sol.

Yderligere information

Klassetrin

6. klasse, 8. klasse

Genre

ISBN

978-87-7549-819-2

Forfatter

Sidetal

Illustrator

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardback

Originaltitel

Valp

Oversætter

Per Straarup Søndergaard

Udgivelsesdato

09.06.2022

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.