Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lona Bjerre Andersen og Birthe Rusike

Hjælp! Jeg skal ha’ supervision

Supervisionen sikrer, at personalet har et forum, hvor arbejdsrelaterede følelser kan tages seriøst – man er aldrig kun på arbejde med sin logik og det kolde overblik i det medmenneskelige felt. Man er også på arbejde med følelserne, med sit ”gode hjerte”. Ellers havde man jo valgt et andet arbejde!

I en travl hverdag i social- og sundhedssektoren kan det være fristende for ledelsen at droppe gruppesupervision for at spare penge og bruge tiden på presserende opgaver. Måske vil personalegruppen også være lettet over at slippe for at skulle deltage i et supervisionsrum, der kan virke fremmed og utrygt, hvis man ikke ved, hvad det går ud på. Men det er dumt at spare på supervision, og i denne bog viser de erfarne supervisorer og psykologer Lona Bjerre Andersen og Birthe Rusike hvorfor.

Bogen er skrevet til dig, der arbejder i social- og sundhedssektoren og får supervision som en del af dit arbejde. Gennem utallige cases afmystificerer forfatterne supervisionens mange metoder, og de viser, hvordan supervision kan give større indsigt i egen, kollegers og borgeres adfærd, hvilket i sidste ende kan gøre arbejdet med borgere betydeligt lettere. Desuden henvender bogen sig til ledere, der savner at få svar på, hvad de egentlig får ud af at prioritere supervision.

kr. 200,00 inkl. moms

Originaltitel

Hjælp! Jeg skal ha' supervision

Forfatter

Lona Bjerre Andersen og Birthe Rusike

ISBN

9788775922895

Udgivelsesdato

27.10.2022

Sidetal

108

Sprog

Dansk

Format

210 x 297 mm

Relaterede produkter