Af Straarup & Co

Hex

Tilbage i spejlet stirrede det mest afskyelige væsen, jeg nogensinde havde set: en gammel dame så fæl og modbydelig, at hun var som taget direkte ud af en gyserfilm. Jeg snurrede øjeblikket omkring for at jage hende væk, men der stod ikke nogen bag mig. Jeg var fuldstændig alene i gangen. 

Diana går i 3.g og har hele sit liv været dygtig til det meste – på nær når det kommer til at få venner eller en kæreste. Lige indtil Simon dukker op. Han er ny på skolen, utroligt charmerende, bedre til matematik end Diana, og han viser hurtigt interesse for hende.

Efter en fest vågner Diana op med sorte huller i hukommelsen. Hvad skete der med hende og Simon? Og hvorfor har hun det så mærkeligt? Da hun kommer hjem og ser sig selv i spejlet, er det pludselig en heks, der ser tilbage på hende! Hun har tilmed fået uforklarlige kræfter, og grænsen mellem fantasi og virkelighed viskes gradvist bort. Diana er overbevist om, at hun har indgået en pagt med Djævelen den nat, hun var sammen med Simon, og beslutter sig for en ondskabsfuld hævn. Men heksen skaber mere og mere kaos i Diana, og intet går, som hun havde planlagt.

Forfatter Sigbjørn Mostue (f. 1969) har skrevet en lang række prisvindende bøger til børn og unge samt krimier til voksne.

Lektørudtalelse:
“En meget spændende og gribende bog. Temaet om heksen, der psykisk hægter sig fast, er meget stærkt og får læseren til at tvivle på virkeligheden i samme grad som hovedpersonen selv.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Forfatter

Sigbjørn Mostue

Oversætter

Klavs Brøndum

ISBN

9788775925582

Udgivelsesdato

15.01.2024

Sidetal

216

Sprog

Dansk

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Relaterede produkter