Af Sofia Chanfreau

Giraffens hjerte er usædvanligt stort

Vega vidste godt, at fars tunge skyer og tagrygsøjenbryn skyldtes hende, men hun vidste ikke, hvad hun skulle gøre for at få dem til at forsvinde. Det blev endnu værre, når hun fortalte ham om dyrene. Det var, som om far var bange for dem. 

Vega er ni år og bor med sin far på Giraføen. Alt er, som det plejer i Vegas liv, altså ret så usædvanligt. På badeværelset bor en grizzlybjørn med pelsen fuld af sæbeskum, og på vejen til skole gnaver en asfaltbæver i fortovskanten.

Vega har aldrig mødt sin mor, og når hun spørger sin far og morfar Hektor om hende, taler de i gåder. Da hendes far ovenikøbet får en meget kølig kæreste, samtidig med at Vega får en uventet penneven, begiver Vega sig ud på et eventyr for at lede efter sin mor.

Giraffens hjerte er usædvanligt stort er skabt af de to søstre Sofia og Amanda Chanfreau. Førstnævnte står bag bogens magiske fortælling, som smukt indrammes af fantasifulde og gennemførte illustrationer.

Lektørudtalelse:
“Vidunderligt pragtværk. En overdådig poetisk og rørende fortælling om at længes efter en familie, og ønsket om at blive elsket for den man er. Fortællingen rummer humor og budskaber til både børn og voksne. Særdeles velegnet til højtlæsning og samtale samt inddragelse i skolens undervisning.”– DBC Lektør

kr. 300,00 inkl. moms

Originaltitel

Giraffens hjärta är ovanligt stort

Forfatter

Sofia Chanfreau

Illustrator

Amanda Chanfreau

Oversætter

 Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788775926626

Udgivelsesdato

12.11.2023

Sidetal

208

Sprog

Dansk

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Tilhørende ekstramateriale

Relaterede produkter