Skift til erhvervskunde

Af Mary Shelly

Frankenstein

“Jeg plejede at spekulere på, om det mon var muligt at besejre døden.
Ville det være muligt for os at leve videre i en død krop?
Og, hvis vi kunne bryde naturens lov på den måde,
hvad ville vi så skabe?
En mild skabning fuld af kærlighed eller… et monster?”

Mennesket er et magtfuldt væsen. Vi bryder gang på gang grænserne for vores viden og vores magt. Vi kan helbrede, hele og dræbe. Victor Frankenstein spekulerer på, om det mon er muligt at besejre døden. Er det muligt for mennesker at leve videre i en død krop? Efter mange års studier lykkes det Victor at skabe et levende væsen. Men hvorfor flygter han fra sin egen skabning?

Frankenstein er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Lektørudtalelse:
“En rigtig spændende genfortælling af gammel klassiker. Historien er fortalt i et klart og nemt forståeligt sprog, og illustrationerne er tilpas uhyggelige og en god støtte til læsningen.”– DBC Lektør

kr. 225,00 inkl. moms

Forfatter

Mary Shelly

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788775493142

Udgivelsesdato

19.02.2022

Sidetal

56

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter