Af Ane Barmen

Far var næsten på Woodstock

Theis bor alene og ser ikke rigtig andre end hunden Snuppa. Men Snuppa er gammel og må aflives, og det får Theis til at kontakte sin datter, Ruby, efter flere års tavshed. Ruby er ikke meget for at have noget med sin alkoholiserede far at gøre. Desuden har hun og hendes kæreste længe forsøgt at få et barn – uden held – og at skulle gense faren minder hende om alt det, ingen af dem er lykkedes med.

Far var næsten på Woodstock er en roman om, hvordan vores opvækst former os, om skam og om tilgivelse. Det er en fortælling om de forventninger, man kan have til sig selv og hinanden, og om hvordan det, man ønsker sig allermest, ofte er tættere på, end man tror.

Ane Barmen (f. 1984) kommer fra Norge, er uddannet skuespiller, har studeret musikvidenskab og har gået på Gyldendals skriveskole. Hun arbejder som skuespiller og skribent. Hendes prisbelønnede ungdomsroman Drømme betyder ingenting udkom på dansk i 2021. Far var næsten på Woodstock er hendes første voksenroman.

Lektørudtalelse:
“Stærkest står Rubys beskrivelser af bestræbelserne på at blive gravid. De mange modstridende følelser hun har til sig selv og alle andre, der er gravide og har børn, beskrives ærligt. I det hele taget er det en nærværende bog med personer, som er beskrevet på godt og ondt. Det er gode beskrivelser af ufrivillig barnløshed og alkoholisme. Smilet ligger på lur sammen med det svære og man fatter sympati for både Ruby og Theis. Sproget er lige til og bogen kan anvendes bredt.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

Ane Barmen

Oversætter

Mai Odgaard Petersen

ISBN

9788775497461

Udgivelsesdato

19.10.2022

Sprog

Dansk

Format

125×205

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter