Skift til erhvervskunde

-20%
Af Julia Kahrs

Familien Bratbakke

“I Gørja er gennemsnitstemperaturen noget lavere end andre steder i landet som resultat af særlige elektromagnetiske forhold. Den magnesiumholdige jord og magnetfeltet er også årsagen til et stabilt vejr præget af højtryk, som kun afløses af sjældne, cykliske efterårsstorme.”

Gørja er tilsyneladende en helt almindelig lille by med skole, supermarked og cafeteria. Men Gørja har også hemmeligheder, som de voksne ikke kan – eller vil – tale om. To gange er børn forsvundet sporløst fra byen – begge gange under et voldsomt uvejr, som har revet og rusket i gader, skov, sø og himmel. Nu trækker det igen op til storm, netop som Sams familie er flyttet til byen. Vil Sam og hendes brødre overleve stormen?

Familien Bratbakke er en usædvanlig og original roman om en endnu mere usædvanlig familie, og forfatter Julia Kahrs skriver med stor indlevelse, humor og troværdighed. Bogen, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år, har desuden vundet tre norske litteraturpriser: Brageprisen, Kritikerprisen og Bokslukerprisen

Lektørudtalelse:
“Det er mystik, spænding og uhygge i et veltilrettelagt plot.”– DBC Lektør

kr. 240,00 inkl. moms

Originaltitel

Familien Brattbakk

Forfatter

Julia Kahrs

Oversætter

Anne Krogh Hørning

ISBN

9788775926664

Udgivelsesdato

19.09.2023

Sidetal

260

Sprog

Dansk

Format

135 x 205

Indbinding

Hardcover

Relaterede produkter