Skift til erhvervskunde

-20%
Af Hanna Nyborg Støstad

Eventyrlige dyr

Hvorfor opfører dyrene sig så mærkeligt?

En øgle, der flyver, en edderkop, der danser, en reje, der knipser. Der findes mange finurlige dyr! Men hvorfor opfører de sig så mærkeligt? Hvordan har de udviklet deres særheder? I denne bog kan du læse om nogle af naturens mest eventyrlige dyr, og hvordan de har udviklet sig til at blive lige præcis dem, de er. Måske får du et nyt yndlingsdyr?

I bogen vil du møde dyr fra forskellige levesteder. Du vil blandt andet lære om dyrene i regnskovene, floderne og søerne. Der vil også være eventyrlige dyr fra enge, skove, bjerge og ørkener. Til sidst vil du læse om dyrene i havet. Dyrene i de forskellige levesteder prøver så godt de kan, at finde løsninger på deres problemer. Dyr, der finder smarte løsninger, lever længere og får mange unger.

Hanna Nyborg Støstad er biolog. Hun arbejder med dyr og planter og elsker alle de sære dyr, der findes på jorden. Som biolog forsøger hun at forstå dyrene. I bogen kan du læse om nogle af hendes yndlingsdyr, og hvorfor de gør så mange mærkelige ting. Alle dyrene i bogen lever i virkeligheden. Illustrationerne er lavet af Simon Nyborg Støstad.

Lektørudtalelse:
“En både smuk og lærerig bog, der sprudler af farver, fakta og fortællerglæde. Det er spændende af læse om de mange særprægede dyr, og igennem læsningen får man en god fornemmelse for den “forsøg-og-fejl”-proces, som jo netop står bag evolutionsprincippet. Forfatteren giver masser af gode eksempler og dyrene er realistisk illustreret i deres naturlige omgivelser”– DBC Lektør

kr. 240,00 inkl. moms

Forfatter

Hanna Nyborg Støstad

Illustrator

Simon Dahle Nyhus

Oversætter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788775499618

Udgivelsesdato

06.09.2022

Sidetal

104

Sprog

Dansk

Format

212 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter