Skift til erhvervskunde

Af Mariona Tolosa Sistere

En tur i skoven

Hvis i kigger godt efter,
kan i se, at skoven
er fuld af liv.

Mærk solen i dit ansigt, smag på et bær, se livet myldre under en sten, lyt til den klukkende bæk, duft til den regnvåde jord. Tag med i skoven, og bring alle dine sanser i spil, mens du nyder alt det, den forunderlige natur har at byde på. I bogen vil du få retningslinjer og anbefalinger til at tage ud i naturområder. Naturen er værdifuld, og vi skal respektere den for at nyde kunne den.

Bogen er illustreret og skrevet af Mariona Tolosa Sisteré. Mariona Tolosa Sisteré studerede illustration på designskole i Barcelona, hvor hun lærte at skabe verdener med akryl, collage, blyant og digitale teknikker. At tegne blev hendes passion. Hun har samarbejdet med offentlige institutioner og virksomheder, hun har illustreret billedbøger, bøger, artikler og plakater, og hun har tegnet portrætter og lavet animationer, designet lettering og skabt grafiske illustrationer og print til tekstiler.

Lektørudtalelse:
“Flot og relevant billedbog om en tur i skoven og dens natur, primært fortalt igennem illustrationer. Her får man et festfyrværkeri af farver og en historie med lidt tekst. Historien er fyldt med handling, da hver enkelt side er fyldt med detaljer, der har betydning for fremdriften af fortællingen. Egner sig som hyggelæsning eller som forberedelse til en tur i skoven”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

MARIONA TOLOSA SISTERÉ

Illustrator

Mariona Tolosa Sisteré

Oversætter

Louise Vind Ebbesen

ISBN

9788775499625

Udgivelsesdato

02.09.2022

Sidetal

50

Sprog

Dansk

Format

212 x 240 mm

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter