Af Marie Duedahl

Emil er kannibal

Noah ser på Emils hals.
Haps! Knas.
Noahs tand er i Emils hals. 

Noah er en kannibal. Far er på wc. Haps! Noahs tand er i fars mås. Uh! Strint af tis på væg. På wc. På alt! Noah ser på Emils hals. Haps! Knas. Noahs tand er i Emils hals. Men Emil er også en kannibal! Emil fanger Noah. Haps! Mon Noah stopper med at bide i Emil nu?

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Emil er kannibal er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Emil er kannibal er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
‘En god bog, der på sine få sider opnår både at være sjov og at have en vigtig og god pointe. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, da far bliver bidt i måsen af Noah, mens han er på toilettet, og strinter over det hele i bare befippelse. Bogens pointe ses, da Noah bider storebror Emil i halsen, mens han leger med sit Lego. Noah bliver derefter bidt af Emil, der vil vise ham at det er træls hele tiden at blive bidt. Pædagogisk veltilrettelagt bog til begynderlæsere med mange lydrette ord og veldisponerede overskuelige sider, hvor bogens særdeles gode og sjove tegninger binder det hele sammen””– DBC Lektør

kr. 140,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Kenneth Hegelund

ISBN

9788775495559

Udgivelsesdato

15.02.2022

Sidetal

24

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter