Skift til erhvervskunde

Af Malene Klindt Bohni Sanne Kjaer og Frida Bejder Klausen

Eksamensangst

- En guide til studerende og fagprofessionelle

“Gisp! Jeg skal til eksamen!”
Det er naturligt at være spændt og nervøs inden en eksamen.
Men for
nogle studerende bliver angsten så stærk,
at både tiden op til eksamen
og selve eksaminationen bliver et mareridt.

I denne bog gennemgås eksamensangst via et mix af teori og cases om unge, der har haft problemet inde på livet. Bogen er ikke et teoretisk opslagsværk, men derimod en værktøjskasse fuld af konkrete og letanvendelige metoder og øvelser fra den kognitive adfærdsterapi. Metoderne kan alle bruges som effektive værktøjer til at mindske tilstedeværelsen af eksamensangst. Bogen henvender sig både til studerende og til undervisere og andre fagpersoner, der ønsker at gøre en indsats for studerende, der er plaget af eksamensangst.

Eksamensangst – en guide til studerende og fagprofessionelle er skrevet af Malene Klindt Bohni og Sanne Kjær i samarbejde med Frida Bejder Klausen. Malene Klindt Bohni er uddannet psykolog og hun arbejder med behandling af OCD og angstramte i alle aldre samt med undervisning og supervision. Sanne Kjær er psykolog og ansat som afdelingsleder ved Studenterrådgivningen, hvor studerende fra videregående uddannelser i psykisk mistrivsel, såsom eksamensangst, kan få gratis rådgivning.

Download figurer fra bogen

Lektørudtalelse:
“En nyttig bog, der med gode redskaber og øvelser kan hjælpe langt de fleste studerende til blive bedre til at håndtere deres eksamensangst. Sproget er let forståeligt og omfanget er passende til de studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.”– DBC Lektør

kr. 230,00 inkl. moms

Forfatter

Malene Klindt Bohni, Sanne Kjær og Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770189989

Udgivelsesdato

02.11.2020

Sidetal

76

Sprog

Dansk

Format

140 x 220

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter