Af Anna Ruhe

Duftapoteket – Den gådefulde sorte blomst (2)

Luzie Alvenstein har en hemmelighed.
Skjult under familiens hus ligger Duftapoteket,
hvor der brygges magiske og yderst magtfulde dufte.

Efter at Luzie, hendes lillebror Benno og nabodrengen Mats opdagede Duftapoteket, blev det deres opgave at beskytte det. Men nogen bryder ind og stjæler den absolut vigtigste ingrediens i duftene – meteorpulveret. Et pulver, som er frygteligt farligt i de forkerte hænder, og uden det kan Mats ikke befri sin far fra virkningen af Kærlighedsløs Duft. På jagt efter tyven rejser Luzie og de andre til Amsterdam. På turen får de hjælp af en mystisk blomsteravler og af en mand, der slet ikke burde leve længere. Mon de sammen kan finde meteorpulveret og redde Duftapoteket?

Duftapoteket er en medrivende fantasyfortælling i seks bind, der er skrevet af den tyske forfatter Anna Ruhe. Duftapoteket – Den gådefulde sorte blomst er andet bind i serien, der især henvender sig til unge læsere i alderen 10-14 år. Bogens flotte omslag er illustreret af Claudia Carls, hvis tegninger også optræder inde i bogen.

Lektørudtalelse:
“Spændende og medrivende fortælling, der ligger fint op af første bind. Undervejs i historien er der sort-hvid illustrationer, som i første bind og de er meget smukke. Sproget har et godt flow og siderne vender nærmest sig selv. Der er lagt op til mange flere historier om apoteket.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Die Duftapotheke – Das Rätsel der schwarzen Blume

Forfatter

Anna Ruhe

Illustrator

Claudia Carls

Oversætter

Birgit Fuglsang

ISBN

9788770185028

Udgivelsesdato

15.11.2019

Sidetal

260

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter