Skift til erhvervskunde

Af Robert Louis Stevenson

Dr. Jekyll og Mr. Hyde

“Lige her, hvor du står nu, så jeg noget virkelig mærkeligt.
En eller anden fyr stod og trampede og sparkede løs på en ung pige.
Han virkede helt rolig,
mens hun lå der på jorden og skreg.
Hun kom ved et uheld til at gå ind i ham…”

I London bliver dr. Jekylls venner mere og mere bekymrede. Hvorfor har Jekyll pludselig ændret sit testamente? Hvad er hans forbindelse til den skræmmende mr. Hyde? En pige bliver overfaldet i Londons slumkvarter og en ældre herre bliver brutalt myrdet. Alt peger på, at det er mr. Hyde, der står bag. Hvad er det for en mystisk magt mr. Hyde har over mr. Jekyll?

Dr. Jekyll og Mr. Hyde er en del af Letlæste klassikere som er en ny serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Bøgerne er genfortalt af den svenske børnebogsforfatter Maj Bylock og henvender sig især til læsere på 8-12 år. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historierne nyt liv. Bøgerne kan både bruges til frilæsning eller som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet.

Maj Bylock (1931-2019) har genfortalt nogle af verdenshistoriens mest kendte klassikere for at gøre indholdet mere tilgængeligt. Hensigten er at formidle dele af en rig kulturskat, vække læseglæde og give lyst til at læse mere.

Lektørudtalelse:
“Er man til klassikere, så er her to rigtig gode bøger. Man rejser tilbage i tiden og oplever verden på en anderledes måde, når man er fordybet i bøgerne. Man fornemmer stemningen på et hvalfangerskib, og man fornemmer London i gamle dage. Bøgerne er spændende og lette at læse.”– DBC Lektør

kr. 225,00 inkl. moms

Forfatter

Robert Louis Stevenson

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788775493159

Udgivelsesdato

20.01.2022

Sidetal

55

Lix

Sprog

Dansk

Format

148 x 210 mm

Indbinding

Hardcover

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter