Skift til erhvervskunde

Af Kirsten Ahlburg

De hvide heste

Freja skal øve ballet til et show.
Hun får rollen som hest.
Freja vil være en hvid hest.
Ligesom de hvide heste i Wien.
Men hvordan danser en hest?

Freja og vennerne er tilbage på balletskolen efter sommerferie. Deres balletlærer, Gitte, fortæller at de skal øve sig til en opvisning. Sol og Freja får rollerne som heste. Det synes de, er vildt fedt. Henne i skolen viser Freja Liva, hvad hun har lært. ’’Du ligner næsten de hvide heste fra Wien. De kan danse ballet’’, siger Liva. Så får Freja en idé. Hun vil være en hvid hest til opvisningen!

De hvide heste er fjerde bog i en serie om Freja, der danser ballet. Bøgerne er en del af Mega-serien, der består af letlæsningsbøger med lav lix og højt sidetal. Serien henvender sig til begynderlæsere i indskolingen, der har appetit på udfordringer og gode historier.

De hvide heste er skrevet af Kirsten Ahlburg

Lektørudtalelse:
“Historien er velfortalt. Den emmer af motiverende børn, der går vildt op i ballet, som er deres fritidsinteresse. Teksten er sat i overskuelige tekstblokke med en tilpas stor og letlæselig typografi. Historien er roligt fremadskridende uden konflikter. Gunhild Rød har også illustreret denne bog med flere understøttende og farvede tegninger samt et flot og indbydende omslag med udklædte balletpiger.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Kirsten Ahlburg

Illustrator

Gunhild Rød

ISBN

9788775496662

Udgivelsesdato

15.02.2022

Sidetal

58

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter