Af Bengt Fredrikson og Andreas Palmaer

Anden Verdenskrig

Mennesker midt i striden

Anden Verdenskrig er den største krig i verdenshistorien, og den ændrede verden for altid. I den her bog kan du læse om alle de vigtigste begivenheder, såsom Tysklands indtog i Polen, D-dag, angrebet mod Pearl Harbour, belejringen af Leningrad og atombomberne over Japan.

Men historien fortælles igennem de mennesker, som var til stede midt i striden. De fleste af dem var almindelige mennesker, som helt tilfældigt blev viklet ind i krigens drama. Læs om tyven, som blev en helt, mens bomberne regnede ned over London, soldaten, som kæmpede for tre forskellige lande, nazisten, som skiftede side, modige modstandsmænd, en svensk spion, en hund, som reddede menneskeliv, og mange flere.

Anden Verdenskrig er en fagbog for børn og unge, som er interesseret i en af historiens største og vigtigste begivenheder. Bogen er fyldt med facts og viden om krigen og nogle af de mennesker, som var en del af den. I denne bog fortæller forfatterne først og fremmest om Anden Verdenskrigs mindre kendte skæbner. Nogle af historierne er både væmmelige og sørgelige. Andre historier ender lykkeligt. De fleste var almindelige mennesker, der ved et rent tilfælde blev kastet ud i berømte slag og begivenheder. Bagerst i bogen finder du en tidslinje over de vigtigste begivenheder i krigen. Bogen er skrevet af Bengt Fredrikson og Andreas Palmaer og henvender sig til børn og unge, men kan læses af folk i alle aldre. 

kr. 250,00 inkl. moms

Originaltitel

Andra Världskriget. Människorna mitt i striden

Forfatter

Andreas Palmaer, Bengt Fredrikson

Illustrator

Elin Jonsson

Oversætter

Klavs Brøndum

ISBN

9788775921331

Udgivelsesdato

31.01.2023

Sidetal

144

Sprog

Dansk

Format

152 x 218

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter