Skift til erhvervskunde

Fantasybøger

magiske verdener

Hvad gør fantasybøger gode?

For den 10-12årige læser er fantasyromaner et rigtig godt valg af bog. Der er ofte masser af action og drama i fortællingen, og fantasybøger tager temaer op, som mange i aldersgruppen finder interessant.  

 

Fantasybøger til 10 år gamle børn skal hamle op med mange andre medier, der kæmper for at få børnenes interesse. Derfor skal gode fantasybøger være flotte og indbydende både i form og indhold. Fantasybøger fra Straarup & Co har detaljerige illustrationer, som indrammer og understøtter universet i hver enkelt fantasybog.

 

Vi har også masser af serier og fantasybøger til 12årige og store tweens, der kan lide at dykke ned i magiens verden

Når du er på udkig efter gode fantasy-bøger, så er det ikke kun vigtigt, at bogen er godt skrevet og flot illustreret. Fantasy for børn skal også føles relaterbart og tale ind i det enkelte barns tanker, følelser og hverdag – og det kan faktisk lade sig gøre, selv i et magisk fiktionsunivers.

 

Tag udgangspunkt i bøger, som barnet tidligere har været begejstret for, eller tal med barnet om, hvilken type fantasyromaner, han eller hun bedst kan lide. Gode fantasy-bøger er en smagssag, og derfor har Straarup & Co et varieret udvalg i høj kvalitet, som gør det nemt at finde de helt rigtige fantasy-bøger for børn.

Rigtig mange unge eller unge voksne er vilde med at læse fantasy. Fantasy for unge er fuld af spænding og interessante karakterer, der fastholder læseren fra start til slut. Derfor er fantasybøger også et godt valg til unge, som gerne vil læse mere, eller som hurtigt mister interessen for andre typer romaner.

 

Fantasy som genre kombinerer på fineste vis eventyr, science fiction og horror-genren med menneskelige dilemmaer og følelser, som vi kender fra vores eget liv. Den unge fantasy-læser får derfor både en fantastisk fortælling, men også en række genkendelige temaer, som gør fantasy for unge relevant og nemt at relatere sig til. 

Straarup & Co udgiver både danske fantasy-bøger og udenlandske fantasy-bøger på dansk. Flere og flere danske forfattere udgiver fantasybøger på dansk, og derfor finder du i vores webshop et udvalg af danske fantasybøger i høj kvalitet.

 

Hos Straarup & Co er vi altid på udkig efter de næste interessante fantasybøger for børn eller fantasy for unge, og vi oversætter også gode fantasybøger fra udlandet til dansk.

 

Rigtig god fornøjelse med at udforske de mange spændende fantasy-titler i vores webshop!

Straarup og co

En magisk verden

Gå på opdagelse i det Straarup & Co’s store udvalg af magiske fantasybøger til børn, unge og voksne!

Fantasy er en meget populær og elsket genre blandt alle aldre – og det forstår vi godt! Der er noget dragende ved fantasy-romaners mystiske universer og væsener. Fantasien og forestillingsevnen kan få frit spil, når du fordyber dig i en spændende og medrivende fantasy-bog.

Vi udgiver fantasy-bøger og serier med mange forskellige temaer, som for eksempel venskab, teenageliv, kærlighed, liv, død – og selvfølgelig altid masser af magi og mystik! Hos os finder du fantasy-bøger til børn fra 10-12 år, til teenagere og til de unge voksne.  

Straarup og Co

Nyeste fantasybøger

Straarup og Co

Populære børnebøger