Skift til erhvervskunde

-20%
Af Asker Hedegaard Boye

Viktor Axelsen

Viktor Axelsen rammer bolden blødt.
Den sniger sig over på den anden side.
Lin Dan slår den i nettet.
Viktor har vundet VM!
Læs meget mere om Viktor og om badminton
i denne bog.

Viktor Axelsen vinder VM i 2017. Viktor Axelsen vinder over sit store idol, Lin Dan. Mange badmintonspillere er små og tynde. De er hurtige som et lyn. Viktor Axelsen er stor og stærk. Viktor Axelsen var god til sport som barn. Men Viktor Axelsen er også god til sprog. Han har lært kinesisk, så han kan tale med sine fans!

Viktor Axelsen er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

Viktor Axelsen er skrevet af Asker Hedegaard Boye

Lektørudtalelse:
Det er en spændende bog for børn med interesse i badminton og spillets stjerner. En bog som giver et godt indblik i Viktor Axelsen både som badmintonspiller og også som person. (…)der har ikke været fokus på badmintonspillet og dets stjerner før denne bog. Bogen er derfor en oplagt anskaffelse til både skole- og folkebiblioteker.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Asker Hedegaard Boye

ISBN

9788793646087

Udgivelsesdato

06.11.2017

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter