FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Vi er klimaet

DKK 100,00 inkl. moms

“Dette brev udelukker ikke nogen.
Vi henvender os til alle,
fordi klimaet uden undtagelser vedkommer os alle.”

På tværs af landegrænser er tusindvis af unge nervøse for deres fremtid, og de viser det ved at gå på gaden og protestere. De unge belgiske kvinder Anuna De Wever og Kyra Gantois er to af dem. I denne bog deler de deres bekymringer og frustrationer, men de deler også et håb om, at verden vil lytte og begynde at løse klimaproblemerne.

“Vi er klimaet” er en aktuel og vedkommende fagbog, der er skrevet som et brev til unge og ældre generationer samt politikere og myndigheder – for klimaet vedkommer os alle. Alderstrinnet for bogen er minimum 10 år. Bogen indeholder en tale af Greta Thunberg og henvisninger til relevante danske foreninger. Monika Skadborg, der er forperson for Ungeklimarådet, har skrevet forordet til den danske udgave af bogen.

Lektørudtalelse:
“Et meget aktuelt emne beskrives fint, lettilgængeligt og vedkommende i denne lidt utraditionelle fagbog. Bogen er udformet som flere breve, en slags klimamanifest, der maner til handling og stillingtagen til de presserende klimaproblemer. (…) Bogen vil egne sig rigtig godt i skolesammenhæng som debatoplæg, men kan også bruges som en alternativ kilde til opgaver.”

Yderligere information

Originaltitel

Wij zijn het klimaat. Een brief aan iedereen

Forfatter

Anuna De Wever og Kyra Gantois

Oversætter

Frida Bejder Klausen

ISBN

9788770185554

Udgivelsesdato

15.11.2019

Sidetal

92

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Softcover

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.