FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Stille elever

DKK 229,00 inkl. moms

For langt de fleste stille elever er det især frygten for at være på, der forhindrer dem i at komme på banen i timerne. Og som lærer anvender man typisk en eller flere af følgende metoder: Man lader dem være, man harpunerer dem, eller man siger: “Kom mere på banen – du kan jo godt!”

Den stille elev vil gerne mere på banen. Men de ved hverken, hvordan de skal omsætte deres ønske til konkret handling, eller hvordan de skal komme deres frygt til livs.

“Stille elever – klar til forandring?” er bogen til dig, der som lærer eller vejleder vil støtte eleverne i at deltage mere aktivt i undervisningen, men som mangler redskaber til det. Med denne bog får du inspiration til, hvordan du kan støtte dem i at ændre deres stille-adfærd ved hjælp af konkrete øvelser og redskaber. Bogen illustrerer, hvordan man med relativt enkle metoder kan få flere stille elever til at deltage i undervisningen.

Bogens fire forfattere er alle gymnasielærere på Aarhus Katedralskole og afholder desuden kurser for lærere, undervisere og vejledere om de stille elever.

Afslapningsøvelser
Spørgeskema til elever
Selvtillidsøvelser

Kategorier: ,

Yderligere information

ISBN

9788775494828

Sidetal

Format

A5

Udgivelsesdato

11.06.2021

Du kunne også være interesseret i...

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.