Skift til erhvervskunde

Straarup & Co

Af Thomas Pape

Reboot dine digitale vaner

Opnå bedre koncentration, mental trivsel og præstationer med nye mobilvaner.

Reboot dine digitale vaner er en ny fagbog af Thomas Pape, der er beregnet til undervisningsbrug i gymnasiet. Bogen er blevet til på baggrund af et fire ugers eksperiment med en række elever fra 2.B på Aarhus Statsgymnasium.

Undersøgelsen med gymnasieeleverne viser blandt andet, at fokus på relationer, kommunikation og de unges egen bevidsthed om deres mobilvaner kan ændre de unges koncentrationsevne og mentale trivsel markant. I bogen suppleres eksperimentet med interviews med førende eksperter og forskere indenfor området.

Thomas Pape er stressrådgiver og mentaltræner og har igennem mange år holdt foredrag og kurser samt skrevet bøger om eksamensangst og mistrivsel.

Lektørudtalelse:
“God og grundig beskrivelse af Papes forsøg med Reboot-modellen, der gør det let for andre undervisere m.m. at gennemføre hele eller dele af forsøget. Papes resultater viser at eleverne oplevede større bevidsthed om deres eget, og andres brug, af mobiltelefoner, og at det skabte øget koncentration og bedre mental trivsel.”– DBC Lektør

kr. 230,00 inkl. moms

Forfatter

Thomas Pape

ISBN

9788770181730

Udgivelsesdato

26.10.2018

Sidetal

132

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Paperback

Relaterede produkter