Af Selma Lønning Aarø

Privatlivets fred

En forfatter vågner på sygehuset. Det er uklart, hvad der er sket, men det har noget med en roman om virkeligheden at gøre. Ved sengen sidder hendes mand og senere moren, og lidt efter lidt vender minderne tilbage.

Privatlivets fred er en bog om at være forfatter og om at blive udsat for en forfatter. For hvem ejer egentlig en historie? Hvad er det i orden at skrive om? Og hvad sker der med forfatterens familie og venner, når historien begynder at leve sit eget liv?

Selma Lønning Aarøs roman er morsom, til tider skræmmende og uhyre aktuel. Den er en stærk kommentar i debatten om autofiktionens rolle og forholdet mellem privatliv og litteratur. Samtidig er det en historie om familieliv og venskab, og om hvad man kan stille op i en presset situation for at skabe sit eget rum.

Selma Lønning Aarø (f. 1972 i Norge) har siden debuten i 1995 udgivet både børne- og ungdomsbøger, voksenbøger og essays.

Lektørudtalelse:
“Hvem ejer en fortælling, når den først har fundet sit eget liv? Er det forfatteren, læseren eller en helt tredje? Dette er en stærk kommentar til debatten om autofiktionens rolle i litteraturen, men også en fortælling om at være forfatter og om at skrive autofiktion. Om hvordan en skriveproces kan påvirke både forfatteren selv, men også familie, mand og børn. En yderst velskrevet roman om forholdet mellem privatliv og litteratur og noget så særligt som fiktion om autofiktion”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Selma Lønning Aarø

Oversætter

Rasmus Klitgaard Hansen

ISBN

9788775497508

Udgivelsesdato

23.10.2022

Sprog

Dansk

Format

134 x 210 mm

Indbinding

Softcover

Presserum

Download forsiden her: Forside (jpg)

Download forsiden her: Forside (pdf)

Download pressemateriale her: Pressemateriale

Download forfatterportræt her: Forfatterportræt (jpg)
Foto credit: Agnes Brun

Relaterede produkter