Af Adil Erdem

På med Danmark – Tekstbog

“Lad mig være en dansk muslim, ligesom jeg er en dansk pakistaner. Jeg kan jo umuligt være andet, eller kan jeg?”
Agza, 22 år

Er kultur, traditioner og tilhørsforhold foranderlige størrelser, som kan formes og flettes med hinanden – og i så fald, hvordan?

“På med Danmark” er en bog, der gennem inter­views med unge som gamle, indvandrere som udvandrere samt land som bymennesker belyser, hvad kultur er og hvilke identitets­mæssige udfordringer, der kan være forbundet med at finde sit eget ståsted– med eller uden sine kulturelle rødder.

Bogen er en del af et samlet materiale, der består af en tekstbog, en øvebog og en lærervejledning, der sammen kredser om emner som integration, familiemønstre og danske udvandrere. Bøgerne er målrettede kursister på sprogskoler, men de kan også anvendes til de ældste folkeskoleklasser og modtagelses-klasser, idet eleverne kan læse interviews og arbejde med forskellige opgaver om emnerne.

Adil Erdem debuterede i 1992 med novellesamlingen ”Som en dråbe i Norden” og har siden skrevet børnebøger, ungdomsbøger, debatbøger, noveller, digte og romaner. I 2002 fik han Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris for bogen ”Rejsen ud af mørket”.

Download lærervejledning
Download lytteøvelser

 

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Adil Erdem

ISBN

9788770182850

Udgivelsesdato

03.08.2020

Sidetal

124

Sprog

Dansk

Format

A4

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter