FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

På gaden

DKK 250,00 inkl. moms

”Hvis du har en fast adresse i Danmark, ligegyldigt om du har et job eller ej, er du godt beskyttet af samfundet. Du kan ringe efter politiet, hvis andre har onde hensigter, eller hvis du føler dig utryg af andre årsager. De samme muligheder har du ikke, hvis du bor på gaden. Her kan du ikke ringe til politiet og klage over en anden hjemløs, der truer dig på livet, hvis du ikke kan låne ham 500 kro- ner. Derfor bliver du nødt til at vælge side. Enten tilslutter du dig den ene eller den anden bande. Uanset hvilken side du vælger, si- ger du også ja til en form for kriminalitet. Så enkelt er det …”

“På gaden” er en bog, der gennem interviews med unge hjemløse sætter fokus på, hvad det vil sige at være hjemløs i dagens Danmark. Bogen giver et indblik i en hverdag på gaden, hvor de unge mennesker kæmper med deres familieforhold og for at overleve, alt imens de prøver at finde deres eget ståsted i en verden, der hurtigt kan ændre sig.

Lektørudtalelse:
“Det er hjerteskærende skæbner og historier, der oprulles. Forfatteren lader de unge selv fortælle, dømmer ikke, men lader fortællingerne stå for sig selv. Det skaber en stor forståelse og indfølelse hos læseren.” 

Yderligere information

Forfatter

Adil Erdem

Illustrator

Helin Erdem

ISBN

9788775493210

Udgivelsesdato

11.06.2021

Sidetal

148

Sprog

Dansk

Format

185 x 240 mm

Indbinding

Softcover

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.