Af Adil Erdem

På gaden

”Hvis du har en fast adresse i Danmark, ligegyldigt om du har et job eller ej, er du godt beskyttet af samfundet. Du kan ringe efter politiet, hvis andre har onde hensigter, eller hvis du føler dig utryg af andre årsager. De samme muligheder har du ikke, hvis du bor på gaden. Her kan du ikke ringe til politiet og klage over en anden hjemløs, der truer dig på livet, hvis du ikke kan låne ham 500 kroner. Derfor bliver du nødt til at vælge side. Enten tilslutter du dig den ene eller den anden bande. Uanset hvilken side du vælger, siger du også ja til en form for kriminalitet. Så enkelt er det …”

På gaden er en bog, der gennem interviews med unge hjemløse sætter fokus på, hvad det vil sige at være hjemløs i dagens Danmark. Bogen giver et indblik i en hverdag på gaden, hvor de unge mennesker kæmper med deres familieforhold og for at overleve, alt imens de prøver at finde deres eget ståsted i en verden, der hurtigt kan ændre sig.

Lektørudtalelse:
“Det er hjerteskærende skæbner og historier, der oprulles. Forfatteren lader de unge selv fortælle, dømmer ikke, men lader fortællingerne stå for sig selv. Det skaber en stor forståelse og indfølelse hos læseren.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Adil Erdem

Illustrator

Helin Erdem

ISBN

9788775493210

Udgivelsesdato

11.06.2021

Sidetal

148

Sprog

Dansk

Format

185 x 240 mm

Indbinding

Softcover

Relaterede produkter