FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Mentorhåndbogen

DKK 183,20 (DKK 229,00 inkl. moms)

Mentorskaber har eksisteret, så længe mennesket har haft behov for udvikling af færdigheder og talenter. I nyere tider er mentorskabets lærende alliance blevet en velkendt del af den økonomiske og faglige dagsorden indenfor vores uddannelsessystem. Mentorrollen er på trods af dette stadig ikke klart defineret, og spørger man bredt, får man mange (gode) bud på mentorskabets formål, opgave og indhold, men det metodiske grundlag er mange gange uklart og bæres ofte af den enkelte mentor.

Mentorhåndbogens fornemste formål er at bibringe en metodisk og faglig tydelighed til mentoropgaven. Med inddragelse af vitaliserende overbliksmodeller og detaljespecifikke kognitive metoder giver bogen et bud på både proces, metodik og konkrete redskaber –alt sammen med et skarpt blik på arbejdet med fastholdelse af psykisk sårbare unge i uddannelseslivet.

Bogen henvender sig til en bred gruppe fagpersoner, der får mentoropgaven i hænderne, og de metodiske forslag kan med lethed tilpasses mentorering i grundskolen, efterskolen, gymnasiet, fagskolen eller mesterlæren.

“Mentorhåndbogen” er skrevet af Marianne Schøler, der til daglig arbejder som psykolog. I 2006 stiftede hun UngLiv.dk med henblik på udvikling af en skarp faglig indsats rettet til de særligt sårbare og udsatte unge.  UngLiv.dk etablerede i 2013 deres eget mentorkorps, hvor mentorerne er specialuddannet til fastholdelse af unge i ungdomsuddannelserne.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Forfatter: Marianne Schøler
Udgiver:
 Turbine Forlaget
Udgivelsesdato: 27.05.2016
ISBN: 978-87-4061-002-4
Sideantal: 176
Format: A5
Indbinding: Paperback
Illustreret

Yderligere information

ISBN

978-87-4061-002-4

Forfatter

Pris

Sidetal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mentorhåndbogen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Privat eller erhverv?

Vi vil gerne give alle vores kunder den bedste oplevelse. Vælg hvordan du ønsker at handle hos os: