Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lisette Agerbo Holm

Krabber

Den lever på bunden af havet.
Den har to kløer og øjne på stilke.
Den har sit skelet uden på kroppen.
Det er en krabbe.

Der lever mange krabber i havet. Man kan godt få et chok, hvis de kilder ens fod, men krabber er ikke farlige. Alle krabber har otte ben og to kløer. Det er nemt at fange krabber ved stranden. Du kan lave din egen krabbefanger og fiske fra en bro. Krabben kan se farlig ud, men du kan nemt holde den. Krabber napper nemlig kun med sine kløer, når de er bange.

Krabber er en del af Midi-serien, der består af letlæste fagbøger til børn i 1.-3. klasse. Alle titlerne i serien er bygget op som klassiske fagbøger. Bøgerne handler om de nære ting, der optager børnene i deres dagligdag, og de er derfor meget velegnede til faglig læsning i indskolingen. Der følger opgaver med til alle bøgerne i serien som supplement til læsningen.

Lektørudtalelse:
En god fagbog om krabber. Indholdet er oplysende og spændende. Teksten er veltilrettelagt og formuleret i korte sætninger. Der er mange forskellige oplysninger i fakta-boksene på opslagene. Billederne appellerer til dyreglade børn, og de forklarende illustrationer understøtter teksten godt.”,– DBC Lektør

kr. 124,00 inkl. moms

Forfatter

Lisette Agerbo Holm

ISBN

9788770180573

Udgivelsesdato

29.06.2018

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter