Af Brendan Wenzel

Indekat

Indekat kender hvert eneste sted,
hvor den kan kigge ud og følge med.
Den trasker. Den tænker.
Den længes og lurer.
Ser verden gennem sære figurer.

Indekat er og bliver en indekat. Den vandrer fra rum til rum, fra vindue til vindue og ser alting i små bidder. Indtil det går op for den, at verden er mere, end det man ser gennem en rude. En bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde læsere.

Indekat opmuntrer læseren til at tænke fantasifuldt. Bogen aktiverer børnenes fantasi, observation og perception. I bogen følger læseren med i, hvordan kattens forestillingsevne vokser efterhånden som den udforsker huset, og læseren vil blive inspireret til at lave sin egen fantasirejse. Bogen giver også anledning til, at læseren går på jagt i de mange detaljer. Både dekorationerne i de forskellige rum, men også de forskellige dyr, der kommer til syne gennem bogen. Bogen er velegnet til højtlæsning på grund af sin rytmiske fortælling.

Indekat er en bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde læsere. Bogen er skrevet af Brendan Wenzel og oversat til dansk af Marianne Randel Søndergaard og Lisette Agerbo Holm.

Lektørudtalelse:
“God historie med udtryksfulde billeder, om hvordan verden kan være meget større end man troede. Løjnefaldende og grafisk flot forside. Rimene er godt oversat, så teksten flyder fint.”– DBC Lektør

kr. 250,00 inkl. moms

Forfatter

Brendan Wenzel

Oversætter

Lisette Agerbo Holm, Marianne Randel Søndergaard

ISBN

9788775920747

Udgivelsesdato

02.08.2022

Sidetal

40

Sprog

Dansk

Format

250 x 270 mm

Indbinding

Hardcover

Relaterede produkter