Skift til erhvervskunde

-20%
Af Etta Kaner

Hop, dans, vip

Hvad fugle gør for at overleve

Fugle flyver ikke bare. De bevæger sig på mange andre og meget overraskende måder. Mød ænder, der vipper, høns, der graver, traner, der danser, og suler, der dykker langt ned i havet! DYK, SPURT, HOP, DANS, VIP.

Fugle tilpasser sig. De finder nye, geniale måder, når de vil tiltrække en mage, undslippe en fjende, finde føde eller bare komme omkring. Dyk selv ned i denne bog, og mød tyve utrolige fugle fra hele verden. De har hver især udviklet fantastiske måder at bevæge sig på, der hjælper dem med at overleve – og med at have det sjovt!

Hop, dans, vip – Hvad fugle gør for at overleve er skrevet af Etta Kaner og illustreret af June Steube, der med sine livlige og morsomme illustrationer tager læseren med på en lærerig og humoristisk rejse.

Lektørudtalelse:
“Yderst vellykket og informativ bog, der formidler i øjenhøjde. Illustrationer af fuglene og deres omgivelser synes naturtro, med smukke og realistiske detaljer, dog med et lille strejf af noget humoristisk og finurligt. Oplagt anskaffelse til de mange naturinteresserede lånere på såvel folkebiblioteker som PLC.”– DBC Lektør

kr. 200,00 inkl. moms

Forfatter

Etta Kaner

Illustrator

June Steube

Oversætter

Marianne Randel Søndergaard

ISBN

9788775495924

Udgivelsesdato

28.02.2023

Sidetal

40

Sprog

Dansk

Format

222 x 282

Indbinding

Hardback

Ekstramateriale

Der findes desværre ikke noget ekstramateriale til denne bog.

Relaterede produkter