FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Billedets Alt Tekst
Info

Om bogen

Digital Bogpakke

DKK 300,00 inkl. moms

Til skoler og biblioteker:
Denne bogpakke kan også købes via Bogportalen og iMusic.

Pakketilbud på fire fagbøger om digitale udfordringer.

“Reboot dine digitale vaner” er en fagbog af Thomas Pape, der er beregnet til undervisningsbrug i gymnasiet. I bogen bliver læseren præsenteret for metoder og værktøjer til at gøre de digitale vaner mere hensigtsmæssige, ligesom førende eksperter og forskere inden for området sætter den digitale adfærd i perspektiv.
Læs mere om bogen her

“Unges digitale dannelse” er en antologi, hvor otte eksperter sætter fokus på de problemer og udfordringer, som den stigende digitalisering har ført med sig. Søren Hebsgaard og Camilla Mehlsen har blandt andet bidraget med kapitler til bogen.
Læs mere om bogen her

“Sex, hævn og video” er en antologi, der har fokus på unges deling af intime billeder og film. Bogen berører nye begreber som sexting, digital sexmobning, hævnporno og shaming. Kendte debattører som Emma Holten og Thordis Elva medvirker i antologien.
Læs mere om bogen her

“Digital trivsel” er en antologi om børn og unges onlineliv. Den henvender sig både til forældre og fagfolk, der enten er under uddannelse eller allerede arbejder med børn og unge. Kapitlerne i “Digital trivsel” er blandt andet skrevet af Malene Charlotte Larsen og Søren Schultz Hansen.
Læs mere om bogen her

Normalpris: 687,00 kroner ekskl. moms
Spar 287 kroner

Yderligere information

ISBN

978-87-7018-032-0

Format

A5

Du kunne også være interesseret i...

Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
Gratis fragt
på ordrer over 500DKK

Priser vises inkl. moms, da du har valgt at handle som privatkunde.
Klik her for at skifte til erhvervskunde.