Skift til erhvervskunde

-20%
Af Lise Marie Moeller Soendergaard

De nordiske guder

I gamle dage boede der vikinger i Danmark.
De troede på de nordiske guder.
Måske kender du Odin, Thor eller Freja?
I denne bog kan du læse mere om dem
og de andre guder. 

I Vikingetiden bad folk til guderne, når de ønskede sig noget. Det kunne være mange ting. De bad om at få en god høst, sunde børn og om at vinde en krig. Vikingerne mente, at hele jorden var blevet skabt af en krop fra en jætte. Han hed Ymer. I bogen kan du lære mere om den nordiske mytologi.

De nordiske guder er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen. Bøgerne er rigt illustreret med både tegninger, grafer og fotografier på alle siderne, der understøtter læsningen. Maxi-serien berører en bred vifte af emner om alt fra klima, computerspil, miljø, sport og naturen. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.

De nordiske guder er skrevet af Lise Marie Møller Søndergaard

Lektørudtalelse:
Meget kortfattet beskrivelse af de nordiske guder og deres univers til de første læsere. Gode tegninger, der passer til teksten. (…) Anbefales indkøbt som supplement til temaet “De nordiske guder” i både børnebiblioteket og til skolens PLC.”,– DBC Lektør

kr. 148,00 inkl. moms

Forfatter

Lise Marie Møller Søndergaard

Illustrator

Rasmus Jensen

ISBN

9788770187374

Udgivelsesdato

05.05.2020

Sidetal

32

Lix

Sprog

Dansk

Format

B5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter