Af Dee Phillips

Centauri – Skabere (6)

“Du er døende, Aliix”,
siger skabningen.
“Men kraften i dit sind vokser.”

Symbolerne fører Hannah og Allix dybt under jorden, under flyvevåbnets gamle base. Her finder de endelig ud af, hvem der bragte dem sammen igen, og hvad meningen bag Aliix’ mærkelige drømme var. Men hvert skridt de tager, er tæt fulgt af Voitenko og Oprindelser. Vil Aliix og Hannah overleve?

Centauri – Skabere er sjette bind i den spændende science fiction-thrillerserie Centauri. Her er hver dag en kamp for overlevelse mod naturen og regeringen, men også en kamp for sandheden.

Serien udkommer i seks bind og den henvender sig til læsere i alderen 10-14 år. Bøgerne er illustreret og designet af Emma Randall og er med til at underbygge bogens stemning og spænding. Bøgerne er skrevet af Dee Phillips og oversat til dansk af Jeanette Sigtenborg Rasmussen.

Alle bøger i serien findes både i en dansk og en engelsk version.

Lektørudtalelse:
Det er en serie af meget flotte bøger med en spændende historie om aliens og skumle bagmænd. Illustrationerne er vildt flotte. Handlingen vil tale til læsere på kanten af ungdomsgruppen, men lix-tallet er lavt, uden at forstyrre handlingen, så både yngre læsere, og dem, der ikke er så læsevante, kan være med.”,– DBC Lektør

kr. 120,00 inkl. moms

Forfatter

Dee Phillips

Oversætter

Jeanette Sigtenborg Rasmussen

ISBN

9788770188067

Udgivelsesdato

05.10.2020

Sidetal

52

Lix

Sprog

Dansk

Format

130 x 198 mm

Indbinding

Hardback

Relaterede produkter