Skift til erhvervskunde

-20%
Af Marie Duedahl

Ali er en helt

Teo slår sig på en sten.
Nu er han væk.
Men Ali er kvik!

Ali og mor er på kursus. Et hjerte kan gå i stå. Det kan man dø af. Men man kan få det i gang igen. Det skal Ali og mor lære. Nu er Ali og Teo ved havet. Teo slår sig på en sten. Han er helt væk! Teo skal have luft. Nu! Teos bryst får et tryk af Ali. 30 gange. Så får Teo et pust luft. 2 gange luft. Ali er en helt!

Lyn-serien er en sjov og humoristisk fiktionsserie af Marie Duedahl. De lydrette bøger er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. Ali er en helt er en Lyn 3-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. Alle bøgerne består af mindst 60 % lydrette eller lydnære ord, der understøttes af flotte og farverige illustrationer.

Ali er en helt er skrevet af Marie Duedahl

Der følger opgaver med til alle bøger i serien som understøtning til læsningen.

Lektørudtalelse:
“Lyn”-serien er normalt sjove og humoristiske bøger. Men denne gang er det alvoren, der er i centrum, og det gør ikke spor. Alle børn har hørt om både førstehjælp og pyromaner, så de vil sagtens kunne identificere sig med Ali, der viser sig at være en af hverdagens små helte. To fine historier om den kvikke og årvågne Ali. Tekst og illustrationer spiller fint sammen.”– DBC Lektør

kr. 112,00 inkl. moms

Forfatter

Marie Duedahl

Illustrator

Jon Kabell

ISBN

9788770185059

Udgivelsesdato

25.10.2019

Sidetal

16

Lix

Let-tal

Sprog

Dansk

Format

A5

Indbinding

Hardback

Undervisningsmaterialer

Download elevopgaver

Relaterede produkter