Bogkasser til børn

Køb bogkasser med letlæsning og aktivitetshæfter og spar op til 30%. Bogkasserne er inddelt efter serie, lix eller let-tal og gør det både nemmere og billigere at købe bøger til et særligt niveau eller klassetrin. Vil du vide mere om vores bogkasser? Læs mere her

Viser alle 40 resultater

Mere om Bogkasser til børn

Hos Straarup & Co kan du købe vores populære bogkasser, der er sammensat af af op til 50 forskellige letlæsningsbøger – endda til en ekstra god pris.

Når du køber letlæsningsbøger som en bogkasse, så sparer du op til 30 procent i forhold til den normale pris, alt efter hvor stor en bogkasse du køber. Vores bog-pakke tilbud er en fast del af sortimentet, så hos os kan du altid være sikker på at få gode børnebøger på tilbud.

Bogkasserne er mixet på forskellig vis, så der er bøger for enhver smag og til forskellige læseniveauer, og derfor er det et oplagt valg til læsning i indskolingen og på mellemtrinnet.

Vores bogkasser er kan også købes via forskellige indkøbsportaler:

  • Bogportalen: Søg på bogkassens ISBN-nummer.
  • Cicero: Søg på bogkassens FAUST-nummer.

Klik på den enkelte bogkasse for at finde ISBN- og FAUST-numre.

De forskellige typer af bogkasser

Lix- og let-talsbogkasser

Når du skal vælge den rette bogkasse til børn, så kan det være en god ide at kigge efter bogkassens lix-tal eller lettal. Begge tal er et udtryk for bogens sværhedsgrad. For eksempel så står lix står for læsbarhedsindex, og lix-tallet angiver, hvor let eller svær bogens tekst er at læse. Du finder for eksempel bog-kasser, der består af et mix af bøger med lix fra 0-4 og bog-kasser med lix på 5-9.

Serie-bogkasser

Hvis det er vigtigt for dig, at din børne-bogkasse indeholder bøger med et særligt tema eller i en bestemt serie, så kan du nemt danne dig et overblik i vores serie-bogkasser

XL bogkasser

Hvis du er på udkig efter en stor bogkasse, så er vores XL-bogkasser måske det rette valg for dig. XL-bogkassen indeholder 50 forskellige letlæsningsbøger, og er vores største bogkasse. En stor bogkasse til børn giver de bedste muligheder for, at det enkelte barn kan finde en interessant bog, som passer i interesser og i niveau.
Vores XL-bogkasser indeholder ikke aktivitetshæfter, men du kan i stedet downloade elevopgaver til hver enkelt titel her på Straarup & Co’s hjemmeside – det er ganske gratis!