FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Letlæsning - Mellemtrinnet

LETLÆSNING TIL MELLEMTRINNET

God litteratur giver større læselyst – også i de mellemste klasser! Hos Straarup & Co sætter vi alle sejl ind for at fastholde børn i de gode læsevaner.

Mange børn – især drenge – læser færre bøger på mellemtrinnet, end de gjorde i indskolingen. Det kræver gode bøger med relevant indhold, hvis læseglæden skal holdes ved lige efter den første læsning i indskolingen.

#danmarkshistorier skuer tilbage i tiden og handler om skelsættende begivenheder og emner fra dansk historie. De er derfor velegnede til faglig læsning og historieundervisning på mellemtrinnet. I seriens første bøger kan man læse om runer, Grundloven, The Beatles og oliekrisen – og der er flere bøger på vej!

I den letlæste fiktionsserie Første dag i sjette af Marie Duedahl lærer vi samtlige 21 elever i 6.B at kende. Hver bog følger én elev på første skoledag i sjette klasse efter sommerferien – med alt hvad det indebærer af små og større konflikter. Læseren får herved et indblik i 21 forskellige liv og deres forskelligartede oplevelser af samme dag.

Letlæste klassikere er en serie med nogle af verdenshistoriens mest velkendte fortællinger. Historierne er genfortalt i et letlæseligt sprog og historierne har fået nye liv med stemningsfulde illustrationer. I foråret 2021 udkommer yderligere fem bøger i serien, og de kan med fordel bruges, når man arbejder med klassisk litteratur i danskundervisningen.

Centauri er spændende og letlæst science fiction-thrillerserie til mellemtrinnet. Serien består af seks bind og den henvender sig til læsere i alderen 10-14 år. Her er hver dag en kamp for overlevelse mod naturen og regeringen, men også en kamp for sandheden. Bøgerne i serien findes både på dansk og engelsk.

Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.
Følg os på Instagram
Tilmeld dig nyhedsbrev


  Find os her
  Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
  Gratis fragt
  på ordrer over 500DKK

  Privat eller erhverv?

  Vi vil gerne give alle vores kunder den bedste oplevelse. Vælg hvordan du ønsker at handle hos os: