Letlæsning til børn – Guided Reading – Pil-serien

Pil er en serie af bøger til den første læseundervisning.

Bøgerne i Pil-serien er skrevet efter principperne for Guided Reading med fokus på at skrive meningsfyldte tekster om emner, der interesserer børn. Teksterne lægger op til samtale og til at skabe en fælles forståelse af det læste.

Der er illustrationer eller fotos i alle bøger, der støtter den skrevne tekst. Der er læseguides til fri download her på hjemmesiden til alle bøger.

Bøgerne er inddelt i 7 niveauer fra 1-7, så den enkelte elev kan få læseudfordringer, der matcher hans eller hendes niveau.

På niveau 1 og 2 er teksterne skrevet efter en gentagen sætningsstruktur, hvor kun et eller få ord bliver skiftet ud fra sætning til sætning. Fra og med niveau 3 er der en friere sætningsstruktur, ligesom bogens storyline bliver mere central.

Der er læseguides til alle bøger i Pil-serien. Klik på den enkelte bog eller find dem her.

Vil du gerne blive klogere på, hvad Guided Reading egentlig er? Læs vores interview med to eksperter på området – Lisbeth Skov Thorsen og Wenche Kortbæk, der er læsekonsulent og læsevejleder i Rudersdal Kommune – og få mere at vide her.

Du kan få 20 % rabat på alle bøger til Guided Reading, når du køber minimum 7 eksemplarer af hver titel. Brug rabatkoden ‘guidedreading20’, når du bestiller bøgerne.