FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Letlæsning - Indskoling

Letlæsning til indskolingen


Det skal være sjovt at lære at læse! Begynderlæsere i indskolingen skal mærke, at bøger byder på masser af underholdning, ny viden og sjove oplevelser – også selvom de samtidig skal forsøge at knække læsekoden. Derfor sætter vi en stor ære i at lave gode letlæsningbøger til begyndere og til de mere øvede læsere i indskolingen. 

Letlæste faktabøger

I vores tre letlæste faktaserier kan de yngste læsere finde masser af flotte og informative fagbøger til den første læsning og til de mere øvede læsere. Alle bøgerne er bygget op som klassiske faktabøger med masser af interessant viden, der understøttes af fotos, illustrationer og faktabokse. De lette fagbøger kredser om nære emner som dyr og naturens verden, mens der er bøger om gaming, klimaforandringer, sociale medier og andre aktuelle emner til de mere øvede læsere.

Se vores letlæste faktabøger her.

Letlæste fiktionsbøger

Straarup & Co laver letlæste fiktionsbøger med humor, fængende historier og farverige illustrationer, der giver børn en glæde ved bøger fra start af – og lyst til at læse endnu flere bøger! I vores store sortiment finder du populære serier som Lyn og Rap, der med sine forskellige niveauer egner sig perfekt til den allerførste læsning. Derudover har vi flere andre serier til læsere i indskolingen. Du finder noget for enhver smag – uanset alder, læseniveau og interesser.

Se vores letlæste fiktionsbøger her.

Guided Reading

Straarup & Co laver bøger, der er målrettet til Guided Reading. Guided Reading er differentieret læseundervisning, hvor eleverne læser sammen i små grupper. Grupperne er tilpasset elevernes individuelle niveau, og læsningen støttes af en lærer eller pædagog. Pil-serien er skrevet efter principperne for Guided Reading med små, genkendelige historier på forskellige niveauer. Der er udarbejdet læseguides til alle bøger i serien. Derudover finder du flere øvrige titler, der også er velegnede til Guided Reading.

Se vores bøger til Guided Reading her. 

Engelske letlæsningsbøger

Vi udgiver letlæsningsbøger til begynderlæsning i engelsk indenfor både fakta og fiktion. Bøgerne er målrettet elever i 2.-3. klasse, der netop er begyndt at stifte bekendtskab med engelsk. I fiktionsgenren finder du vores populære serie Take Off med små historier om tvillingerne Lily og Jack. Serien Mini English består af lette faktabøger om dyr og natur.
I de fleste af bøgerne er der danske gloser inkluderet på alle opslag.

Se vores engelske letlæsningsbøger her.

Vælg klassetrin
Vælg genre
Følg os på Instagram
Tilmeld dig nyhedsbrev


  Find os her
  Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
  Gratis fragt
  på ordrer over 500DKK

  Privat eller erhverv?

  Vi vil gerne give alle vores kunder den bedste oplevelse. Vælg hvordan du ønsker at handle hos os: