FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 500DKK

Letlæsning til børn

Der er mange veje til at knække læsekoden, og den mangfoldighed forsøger vi at afspejle i vores udbud af letlæsning til børn. Hos Straarup & Co har vi et stort udvalg af letlæsning til børn i form af fakta- og fiktionsbøger til forskellige aldre og på forskellige niveauer.

Vil du vide mere om vores letlæsningsbøger? Læs her

Vælg klassetrin
Vælg genre
Følg os på Instagram
Tilmeld dig nyhedsbrev


  Find os her

  Mere om Letlæsning til børn

  Den rette sværhedsgrad

  Letlæsningsbøger til børn udgør hovedparten af Straarup & Co’s udgivelser. Vi udgiver bøger i mange forskellige serier, der er målrettet børn i indskoling og på mellemtrinnet. For os er det vigtigt, at god børnelæsning tager udgangspunkt i barnets alder, niveau og interesser. Det giver selvtillid og læselyst, at letlæsningsbogen har en tilpas sværhedsgrad, og at barnet oplever bogen som relevant og interessant.

  Når børn selv skal læse bøger, så er det for mange børn lysten, der skal drive værket. Uanset om du er lærer, forælder, bibliotekar eller har en helt fjerde rolle, så er det en god ide at tage barnet med på råd, så I sammen kan finde den rette læsebog eller frilæsning, som gør det let at læse bøger.

   

  Lærerig fakta eller spændende fiktion?

  Vores primære målgruppe børn og unge, og de fleste af vores udgivelser er letlæsning til børn i indskolingen og på mellemtrinnet – det vil sige læs-let-bøger for de 6-12-årige. Blandt vores udvalg af letlæsningsbøger finder du flere populære fiktionsserier med børn i hovedrollen, som de unge læsere kan spejle sig i, og som pirrer deres nysgerrighed og interesse.

   

  Den gode letlæsning til børn kan også sagtens være en læs-selv-faktabog. Straarup & Co udgiver let-læs-bøger om et væld af faktuelle emner – alt fra letlæsningsbøger om dyr, historiske personer, naturen, sport og mange andre interessefelter, skrevet som alderssvarende begynderbøger til børn.

   

  Bøger med lix fra 0-30

  Alle letlæsningsbøger fra Straarup & Co har et lix-tal og et let-tal. Lix i bøger udtrykker hvilken sværhedsgrad bogen har.

  Let læsning til børn i 1. klasse har eksempelvis typisk et lix-tal på 5-10, mens letlæsning til børn i 5. klasse har et lix-tal på omkring 25-30. Det er naturligvis kun gennemsnitlige tal, og nogle børn kan sagtens udfordres med letlæsning med en højere lix, mens andre børn skal have letlæsning med en lavere lix end gennemsnittet.

   

  Letlæsningsbøger med aktuelle emner

  Vi vil gerne give børn glæden ved at læse bøger – lysten og gå-på-modet til at fordybe sig i ordenes verden, historier som vækker fantasien og forestillingsevnen. Så bliver frilæsning netop dét – nemlig fri læsning. Derfor bliver Straarup & Co også ved med at udgive ny og aktuel letlæsning for børn, så der altid er læsebøger for enhver børne-smag.

  Vi håber, at du finder den helt rigtige letlæsningsbog eller bogkasse med letlæsning til børn. Rigtig god læselyst!

  Stadion Allé 70, st., 8000 Aarhus C +45 30 71 00 03 mail@straarupogco.dk
  Gratis fragt
  på ordrer over 500DKK

  Privat eller erhverv?

  Vi vil gerne give alle vores kunder den bedste oplevelse. Vælg hvordan du ønsker at handle hos os: